Делегуйте та записуйте ідеї: чотири звички, які допоможуть досягти успіху

Особистісний розвиток

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Звички впливають на результат більше, ніж ви цього очікуєте

Зусилля та талант, звичайно, дуже важливі, але не меншу роль у житті успішних людей грають їх звички.

Як покращити своє життя: звички успішних людей

Мотивація — річ тимчасова, а ось відпрацьовані звички грають дуже велику роль в довготривалій перспективі. Наприклад, успішні бізнесмени часто мають звички, а радше, ритуали, які супроводжують їх протягом життя, пише 24 канал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Час — це хвилини

Ми всі розуміємо, що час — дуже важливий ресурс, який має кожна людина. Але не кожен вміє правильно їм керувати. Успішні люди часто ділять свій час на хвилини, а не на великі блоки, бо саме так легше швидше закривати задачі та завдання. Великі проміжки часу на виконання завдання призводять до того, що цей цінний ресурс втрачається.

Тож не забувайте про те, що щодня маєте в своєму розпорядженні 24 години, які складаються з 1440 хвилин. І діліть свої завдання на менші часові блоки. Точніше, на хвилинні.

Важливих завдань не так багато

Десятки важливих задач на кожен день виконати просто нереально. Це призводить до того, що список to do зростає в геометричній прогресії та вбиває мотивацію. Успішні люди це розуміють.

Саме тому вони виокремлюють справді важливі завдання зі списку і фокусуються на них, а не витрачають сили та енергію на дрібні та неважливі справи.

Записуйте ідеї

Ідеї постійно з'являються у голові, але часто там і залишаються, бо не фіксуються у блокноті чи нотатках телефону. І це велика помилка, якої не припускаються успішні люди. Вони розуміють, що нотатник чи телефон — їх надійний помічник у фіксуванні людей і користуються цим.

Делегуйте

Важко досягти масштабів без делегування. Як би людина не розумілася на продуктивності, як би вдало не керувала власним часом, вона не зможе досягти успіху, коли робить все сама. Тому і важливо навчитися делегувати та зробити цю навичку звичкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про чотири справи, які допоможуть досягти продуктивності. Їх варто зробити зранку.