Три "отруйні" установки, які заважають нам розбагатіти: що більшість людей робить не так?

Бізнес та гроші

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото згенероване за допомогою ШІ для Хочу!

Нам із дитинства "забивають голову" неправильними думками про гроші. Згодом це стає великою проблемою

Доки одні люди працюють, не покладаючи рук, інші займаються буквально “нічим”. Однак і перші, і другі у результаті можуть почуватися бідними, і геть не розуміють, як комусь вдається розбагатіти на рівному місці. В чому ж може бути проблема? Розповідаємо!

Про три “отруйні” установки щодо грошей, які багатьом людям навіюють ще з самого дитинства, інформує сайт pixelinform. Що саме не так із нашим уявленням про багатство — дізнавайтеся далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які помилки не дають нам розбагатіти

  1. Багатство псує людей. Чомусь багато людей свято переконані у тому, що чим більший рахунок у банку в якогось індивіда, тим більший він “моральний виродок”. Мовляв, маючи багато грошей і вплив, людина автоматично втрачає всі свої добрі моральні якості й перетворюється в бездушну особу, яка тільки й думає, як би збільшити свої статки. Втім, мало хто задумується над тим, що на світі існує безліч людей, які розбагатіли і залишились порядними.

  2. Неможливо розбагатіти без обману та підлості. Переконання, що все працює саме так, далеко не завжди помилкове — та сама корупція та постійна боротьба за місце під сонцем дійсно погано впливають на людей. Однак найгірші якості у цьому випадку проявляються у людей, які найбільш сприйнятливі до поганого впливу. Насправді ж розбагатіти може кожен, тільки для цього потрібно або багато й плідно працювати, або буквально фонтанувати креативними ідеями й не боятися їх висловлювати і втілювати в життя.

  3. Щастя — не в грошах. Так, це дійсно правда. Але тільки наполовину. Бо насправді гроші — це не кінцева мета, а лише інструмент для досягнення цілей та покращення власного життя (і життя своїх близьких — для багатьох). Маючи багато коштів, ви навряд чи будете скаржитись, що вони вам не потрібні, їх забагато і вам нічого не хочеться купувати за них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, як створити сильний бренд. Якщо мрієте стати сильним гравцем у бізнесі, потрібно гарно підготуватися і бути готовим багато працювати, а також постійно пробувати щось нове.