Сильний вітер, хуртовини і температура вище норми: дізнайтеся, якою погодою дивуватиме січень 2024 року

Важливо знати

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

У січні 2024 року в Україні очікується незвичайно тепла погода для середини зими. Але попри це сніг та зимова казка нас все ж таки потішать. Прогноз погоди від синоптиків ви знайдете в нашому матеріалі на HOCHU.ua!

За даними синоптиків Укргідрометцентру, середня температура повітря варіюватиметься від 0 до 4 градусів морозу. Це вище норми на 1,5-2 градуси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У різних регіонах країни прогнозується різна температурна динаміка. Так, в Криму, Одеській, Херсонській областях та на Закарпатті очікується від 0 до 2 градусів тепла. А ось в інших областях температурні показники будуть коливатися від 0 до 4 градусів морозу.

Щодо опадів, загальна кількість опадів в країні очікується в межах норми — 32-43 мм, за винятком гірських районів Криму, де буде до 77 мм опадів. У Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях кількість опадів буде трошки вищою за норму — 35-78 мм (місцями 80-100 мм).

Синоптики також попереджають про можливі сильні вітри, хуртовини, сніг та ожеледицю, особливо під час відлиг і туману. Тож, попри теплу погоду, зимова казка нас все ж таки чекає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про точний прогноз погоди на Новий рік 2024. Дізнайтеся, чи буде мороз та сніг у новорічну ніч.