Остання дзеркальна дата 2023 року: як спіймати удачу за хвіст 23.12.23? Ділимося секретом!

Езотерика та астрологія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 23 грудня — остання дзеркальна дата 2023 року. Як провести цей день, щоб удача не покидала ваше життя весь наступний рік? Про те, що можна та не можна робити, читайте на HOCHU.ua!

Що означає дзеркальна дата 23.12.23?

Сума цифр 2+3+1+2+2+3=13 є знаком чистого кохання. Воно символізує об'єднання двох душ і нерозривний союз двох сердець.

Існує давній стереотип щодо негативного значення числа 13 та його зв'язку з чорною магією. Однак це уявлення є хибним. Якщо число 12 символізує завершеність та ідеальність, то додавання одиниці до нього вказує на перехід на новий етап і початок нового циклу. Тож 13 розглядається як символ початку нового життєвого періоду, витканого людською душею, яка прагне відкрити себе для кохання.

Також варто розглянути окремо дві цифри тринадцятки. У нумерології число 1 має очевидне значення. Як перше серед чисел, воно символізує початок нового, асоціюється з новаторством, лідерством, перевагою та унікальністю. А ось трійка символізує єдність, міцність, удачу та силу. Часто саме це число використовується під час різних магічних обрядів, незалежно від їхнього спрямування та призначення.

Отже, 23.12.23 — день наповнений величезною енергією, коханням, сприятливий для нових починань та різноманітних обрядів. Як його провести? Читайте далі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що можна робити в дзеркальну дату 23.12.23?

Займайтесь саморозвитком. Дзеркальна дата є сприятливим часом для занурення в медитацію та навчання. Осягніть внутрішню гармонію і мир. Досліджуйте свої внутрішні потреби та реалізуйте їх.

Благодійність. Цей день надасть можливість проявити турботу та співчуття до інших людей. Проведіть його, допомагаючи нужденним та роблячи добрі справи.

Прощайте. Цього дня слід відпустити минулі образи. Адже прощення — це потужний спосіб звільнитися від всього поганого та непотрібного. Дозвольте проникнути миру у своє серце.

Дякуйте. Цей особливий день слід присвятити подяці. Дякуйте за все, що у вас є в житті, та цінуйте близьких. Подяка дозволить зміцнити зв'язок з людьми та залучити позитивну енергію у ваше життя.

Загадайте бажання. У цей дуже потужний енергетичний день, який відкриває шляхи до щастя, потрібно загадати своє заповітне бажання, і воно з великою ймовірністю справдиться. Думайте про бажання так, начебто воно вже здійснилося.

Що заборонено робити у дзеркальну дату 23.12.23?

  • Свідомо завдавати шкоди іншим людям чи собі;

  • Піддаватися негативним емоціям та конфліктам;

  • Отримувати особисту вигоду за допомогою інших людей;

  • Створювати нові конфлікти чи проблеми.

  • Використовувати дату як виправдання для нечесних вчинків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що ніколи не можна дарувати  своїм рідним. Названо найгірший подарунок з усіх можливих!