Зимова гармонія: 5 ритуалів, які притягують успіх та щастя

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зима має свою енергетику. Аби увійти з нею в гармонію та мати благополуччя на весь сезон, потрібно щоранку виконувати певні ритуали. Раніше ми писали, які книги порадують вас зимового вечора, а тепер розкажемо, що робити, коли ви прокинулись.

Езотерики назвали 6 кроків то почуття затишку і радості взимку. Ці речі може робити кожна людина, головне — звикнути до таких дій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Позитивний сніданок

Не варто снідати, поспішаючи. Накрийте для себе гарний сніданок. Оздоблюйте його новою серветкою під тарілку або придбайте гарну, улюблену для ранку тарілку.

2. Аромати

Не забувайте про парфуми або ароматні олії. Взимку підійдуть ноти, які зігрівають. А ще вони піднімають настрій на весь день. Аби вдома був гарний запах, не викидайте одразу шкірки від мандаринів. Нехай полежать на тарілочці на підвіконні.

3. Птахи

Взимку тварини і птахи особливо вразливі. Піклуйтеся про них, підгодовуйте і звертайте увагу на поведінку крилатих. Якщо на вашому підвіконні голуби — це знак щасливих стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зимова гармонія: 5 ритуалів, які притягують успіх та щастя - фото №1

4. Термос

Придбайте термос, і щоранку заварюйте туди улюблений чай із лимоном, або гарячий морс. Упродовж дня, насолоджуючись напоєм, ви будете згадувати свій ранок. Теплий термос з дому додасть гарного настрою і затишку.

5. Містичні аксесуари

Не забувайте прикрашати себе аксесуарами. До каблучок і сережок додайте амулет. Використовуйте універсальне каміння, яке відновлює та осищує енергетику. До них відносять гірський кришталь і бурштин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що одягнути на Новий рік, аби притягнути успіх. Езотерики назвали щасливі кольори вбрання для кожного знаку Зодіаку.

Фото: Pinteres