Не купуйте дорогі речі! Цим знакам Зодіаку не варто витрачатися перед Новим роком 2024

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Усі важливі справи та великі покупки варто робити у 2023 році, тому що прийдешній рік — високосний. Проте таке правило стосується не всіх знаків Зодіаку. Раніше ми писали, кому остання Повня грудня принесе гроші, а тепер розкажемо, кому не варто робити дорогі покупки перед Новим роком.

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку може не пощастити із покупками в кінці 2023 року. Не варто витрачати кошти на дорогі речі. Відкладіть цю ідею на січень 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водолій

Якщо ви маєте мрію і вирішили здійснити її перед Новим роком, потерпіть до січня. Астрологи не радять витрачати велику суму коштів у кінці грудня, тому що це може запустити несприятливі енергетичні потоки, які будуть перекривати фінансовий успіх.

Риби

Не вкладайте гроші ні в які справи, великі покупки чи проекти у кінці 2023 року. Швидше за все ви попадете у пастку, і не зможете повернути свої кошти. Потерпіть до Нового року, зважте усі “за” і “проти”, а потім приймайте рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що нумерологія, як і астрологія, тарологія та фен-шуй — не вважаються наукою, тому беззастережно вірити цій інформації не варто. Матеріал має суто розважальний характер.

Раніше ми писали про Ретроградний Меркурій. Астрологи розповіли, в чому його феномен, і як він може вплинути на життя людей.