Остання Повня 2023 принесе гроші 4 знакам Зодіаку

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Різна фази Місяця неабияк впливають на життя людини. Здавна люди знали, що на Молодик потрібно починати нові справи, а на старий Місяць не варто загадувати бажання. Раніше ми писали про вплив Ретроградного Меркурія, а тепер розкажемо, кому пощастить із фінансами в останню Повню 2023 року.

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима. Енергетичний портал фінансового успіху відкриється в Повню. А вона буде 27 грудня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Козорог

Є шанс отримувати більшу зарплатню. На прийдешні свята усі презенти для вас лежатимуть у конверті у вигляді купюр. Ви можете сміливо збирати на свою мрію.

Скорпіон

Всесвіт бачить усе, що вам не вистачає. У Повню енергетичні канали фінансів активуються, і ситуація з грошима стане доволі вдалою. Заощаджуйте на майбутні дорогі покупки.

Овен

Ваша робота матиме винагороду. Повний Місяць притягне благополуччя та фінансову незалежність. Не витрачайте гроші на дрібниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Близнюки

Повний Місяць притягне достаток і подарунки. Мати ще більше доходу вам допоможуть нові знайомства. Тому використовуйте свій дар комунікабельності на повну.

Раніше ми писали, яка поведінка проявиться у знаків Зодіаку в Повню. Астрологи застерегли, які негативні риси можуть активуватися в цей період.