Як задобрити Дракона: поради знаків Зодіаку на Новий 2024 рік

Гороскоп на рік
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Високосний період припадає на 2024 рік, головним символом якого є Дракон. За східним гороскопом ця тварина — Зелена і Дерев'яна. Раніше ми писали, коли настане Новий рік по нумерології, а тепер розкажемо, як задобрити Дракона.

Астрологи розповіли, що головна тварина року дуже вимоглива, і не дасть спуску нікому. Якщо людина буде лукавити, обманювати і підставляти інших, то все повернеться їй бумерангом, причому як мінімум втричі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби

Астрологи радять бути добрішими. Те, що ви багато працюєте і намагаєтеся бути кращими за всіх — це не погано. Проте ваша гординя може розізлити Дракона, і ви втратите все, що маєте.

Стихія Землі: Козорог, Телець, Діва

Знакам цієї стихії неабияк пощастить. Вони чесні, працьовиті, добрі та чуйні. Ці якості цінує Дракон. Головне — не піддаватися шкідливим звичкам. Марнотратство, яке шкодить здоров'ю, засмутить головну тварину року.

Стихія Повітря: Терези, Водолій, Близнюки

Аби не розізлити Дракона, цим знакам Зодіаку варто краще заощаджувати гроші і менше витрачати на дрібниці. Купіть одну річ, але якісну. А ще оберіть затишок замість гуляння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стихія Вогонь: Овен, Лев, Стрілець

Гарячий характер представників цієї стихії не буде подобатися Дракону. Ведіть себе стримано, по доброму і без гордині. Якщо ви надалі будете скандалити з людьми та рідними, успіху вам не чекати.

Раніше ми писали про вподобання Стрільців у Новому році. Астрологи розповіли, що вони почнуть любити, а що — зненавидять.