Сила енергетики СЕРЕДИ: виходьте на вулиці знайомитися з людьми

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Середа знатна своєю легкістю і гарним настроєм. У цей день люди часто збираються разом, аби поговорити, і навіть не помічають цього. Раніше ми писали про особливості понеділка, а тепер розкажемо, як середа може змінити життя людини на краще.

Третій день тижня має сильну енергетику комунікації. У цей день потрібно знайомитися з новими людьми. Саме вони можуть кардинально змінити життя. Наприклад, ви можете зустріти майбутніх бізнес-партнерів, або ж свою половинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Езотерики радять проводити конференції, зустрічі та масові заходи саме в середу. Енергетика цього дня не допустить конфліктів та непорозумінь, водночас притягне нових друзів.

Планета-покровитель середи — Меркурій, який теж відповідає за комунікацію. Енергетичний колір дня — кремовий та жовтий. У середу корисно читати, підписувати папери, подорожувати, збиратися компанією на відпочинок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про “Аспект Міліонера”. Астрологи розповіли про рідкісний феномен, який притягує людям чималі статки, якщо правильно ним скористатися.