Плутон і Юпітер утворять “Аспект Мільйонера”: рідкісне астрологічне явище, яке притягує гроші

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чудеса часто трапляються завдяки розташуванню зірок і планет, які сприятливо впливають на знаки Зодіаку. “Аспект Мільйонера” востаннє був у 2020 році, і тепер повториться. Раніше ми писали, що таке кармічний борг, а тепер розкажемо, коли знову гроші почнуть сипатися з неба.

Астрологія має рідкісне явище, коли між Юпітером і Плутоном утворюється енергія, що перебуває у двох однакових стихіях. Експерти небесних тіл назвали це явище “Аспект Мільйонера”, оскільки в цей період людям починає шалено щастити із грошима. До слова, власник інтернет-магазину Amazon — Джозеф Безос у той період розбагатів на $73 мільярди!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 2024 році “Аспект Мільйонера” буде активним у червні. Юпітер буде в знаку Зодіаку Близнюки, а Плутон — у Водолії. Пощастить усім, хто має бізнес в сфері Інтернет-технологій. Астрологи зазначають, що Плутон у Водолії буде активним близько 20 років, і це допомагатиме квітнути бізнесу.

Найбільше у період цього астрологічного явища пощастить Близнюкам, Водоліям і Терезам. На другому місці — Козорогам, Тельцям, Раку, Скорпіону, Стрільцю та Леву. Особливо активний фінансовий потік відкриється 6 червня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про найгарніших жінок по гороскопу. Астрологи розповіли, скільки відсотків шарму та привабливості має кожен знак Зодіаку.