Магічна сила ПОНЕДІЛКА: заряджаємо тиждень успіхом

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Кожен день тижня має свою енергетику і, відповідно, силу. Якщо правильно провести цей день, ви гарантовано отримаєте успіх не лише до цього дня наступного тижня, але і ледве не на весь сезон. Раніше ми писали, що таке кармічний урок, а тепер розкажемо, як зарядити тиждень успіхом у понеділок.

Понеділок — енергетично сильний, складний але водночас творчий та перспективний день. Саме в цей період бажано підписувати проекти, домовлятися зі спонсорами та заробляти додаткові кошти. У понеділок можуть з'явитися нові ідеї, творчі проекти та навіть хобі, які принесуть прибуток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Усе, що ви почнете у понеділок, дасть свої результати. Навіть якщо спочатку вам у чомусь буде відмовлено, або щось не вийде, — почекайте. Не опускайте руки, і ви обов'язково знайдете підтримку.

Планета-покровитель понеділка — Місяць, кольори — білосніжний та містичний фіолетовий. Енергія Місяця гармонійна із природними ритмами, тому важливо у цей день максимально використати свій творчий потенціал. Також езотерики рекомендують прибирати вдома і викидати старе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про астрологічний феномен під назвою “Аспект Міліонера”. Експерти небесних тіл розповіли, яким знакам Зодіаку неабияк пощастить із грошима , і коли відкриється масштабний фінансовий портал.