Молитва на початок СЕРПНЯ: просимо Бога про мир, щастя і благословення — українською

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Молитва на початок серпня, фото: фото з відкритих джерел у Мережі

Молимося до Бога, аби серпень був успішним і з чудесами

Останній місяць літа, як і попередні, буде насичений різними подіями. Важливо, аби в будь-якій ситуації ви не втрачали віру та жили з любов’ю в серці. Раніше ми публікували молитви на Спаса, а тепер поділимося словами молитви на початок нового місяця.

Почніть новий місяць із молитви до Бога. Попросіть у Нього благодаті й прощення гріхів, захисту й успіху. Нехай Він почує ваші щирі слова та подарує в серпні дива і здійснення мрій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва — українською:

Господи Ісусе Христе, Ти переобразився на горі Тавор і дарував Своїм учням ласку побачити світло Своєї благодаті. Тож прошу Твого заступництва та опіки у моєму житті та житті моєї сім`ї. Віджени від мене і моїх рідних будь-які гріховні звички й немочі, аби ми могли жити так, як Тобі, Господи, подобається. Завдяки Твоїм Святим Тайнам Святої Сповіді та Святої Євхаристії переобрази наше життя, Всесильний!

Переміни у нашій сім`ї усяку брехню на правду, наклеп на справедливість, жорстокість на доброту, непримиренність на взаєморозуміння, засуд на прощення, звинувачення на пробачення, зневагу на повагу, інтриги на ніжність, роздратування на спокій та розуміння, егоїзм на любов, розбиття на натхнення, ненависть на взаємне кохання, смуток на радість. Ісусе, переміни всі наші смутки й недуги в спасенні радість і здоров`я. Бо Твоє є Царство і Сила, і слава Отця і Сина, і Святого Духа. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як молитися, коли ви відчуваєте небезпеку. Для вас — слова сильних Псалмів, які захищають і роблять дива.