Сильні молитви за військових ЗСУ, які зараз на фронті

Езотерика та астрологія
503
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Ледве не кожна друга сім'я має мінімум одного родича, який захищає Україну в лавах ЗСУ. Для вас — підбірка сильних молитов, які оборонять Божою благодаттю українського воїна.

У Твої руки, Боже, поручаю сьогодні всіх тих, хто стоїть на захисті миру та добробуту нашої Вітчизни! Дозволь їм завжди відчувати Твою близьку присутність у щоденних клопотах військової служби! Дай їм відвагу бути сміливими визнавцями віри у Христа розп’ятого та воскреслого, і мужньо боротися під Його стягом проти гріха та всілякого зла!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Сильні молитви за військових ЗСУ, які зараз на фронті - фото №1

Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну. Благослови та зміцни воїнів наших, владу, уряд та весь народ наш, який протистоїть підступному російському агресору на землі, на морі та в повітрі. Амінь.

Сильні молитви за військових ЗСУ, які зараз на фронті - фото №2

Почуй, Господи, молитву матері та захисти цих дітей твоїх щедрою Небесною благодаттю, щоб вони, захищені від усякого зла, могли постійно сповнятися Святим Твоїм Духом, аж доки не досягнуть порогів Твого небесного Царства! Підтримай обтяжених, підніми пригноблених, розвесели засмучених, зціли недужих, просвіти заблуканих, вічний упокій даруй, Господи, тим, які вже відійшли від нас! Бо Ти – Бог, Який милує і спасає нас! Амінь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сильні молитви за військових ЗСУ, які зараз на фронті - фото №3

Молитва-оберіг для воїна-чоловіка, яку читають дружини до Богородиці

О Пречиста Діво, Мати Господа Всевишніх сил, Неба і землі козацької царице! Прийми мою, раби Божої (ім'я) молитву за чоловіка мого, і захисти нас, недостойних рабів Твоїх, і вознеси молитви наші до Престолу Бога і Сина Твого, щоб був милостивий до нас. Послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім'я Твоє, і з вірою і любов'ю кланяється благовісній іконі Твоїй. Будь милосердна до раба Божого (ім'я) і захисти його Своєю силою! Бо молюся до Тебе, Пречиста і непорочна Діво, як до всемогутньої заступниці і винуватиці спасіння нашого! Збережи соборність землі нашої української, покрий нас святим Твоїм омофором від зазіхання злих нечистих сил і всякого супостата, нехай буде в Україні нашій правда Господня, і нехай збережуться в народі нашому свята дідівська мова і звичаї. Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сильні молитви за військових ЗСУ, які зараз на фронті - фото №4

Раніше ми писали молитви за коханого. Для вас — підбірка молитов, які підійдуть і для дружин, і для дівчат воїнів ЗСУ.

Фото: Pinterest