Екстрасенс порадила запастися водою та готуватися до великого скандалу (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Екстрасенс розповіла про війну в Україні, скрін із відео YouTube-каналу "Яна Пасинкова"

Екстрасенс зробила розклад Таро і розповіла, що чекати українцям найближчим часом

Віщуни, астрологи та езотерики продовжують пророкувати стосовно майбутніх подій в Україні. Чимало передбачень уже збулося, тому люди уважно стежать за новими попередженнями. Раніше ми писали, яке пророцтво щодо війни в Україні передав мольфар Любомир, а тепер поділимося інформацією від одного із переможців “Битви екстрасенсів”.

Переможниця містичної програми Яна Пасинкова зробила черговий розклад Таро та відповіла на десятки питань, які турбують українців. Вони стосуються і війни, і допомоги від західних партнерів, і зими, яка може бути без світла й тепла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Екстрасенс поділилася, що ця зима не буде найважчою. І попри різкі перепади роботи електроенергії й теплопостачання, постійної критичної ситуації не буде. Інше питання — фінансування військових, яких держава обділить грошима.

Далі довгий час наші військові будуть недоотримувати… тут не витримає жодна жива і буде великий скандал, великий бум з цього приводу — причому на фоні чиєїсь дитини,
— повідомила Пасинкова.

Додала, що це може бути пов’язано із дитиною депутата. У результаті, військовим неабияк збільшать зарплатню. Буде якась “сітка”, що включатиме 3 виплати. Нагадала Яна Пасинкова і про те, що потрібно запасатися водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які події та знамення стануть знаком, що скоро в Україні закінчиться війна. Про це розказав пророк з Індії Ануграх Шакті.