Яна Пасинкова назвала місяць Перемоги України у війні (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Яна Пасинкова, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Яна Пасинкова"

Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова розповіла, коли буде перемога, і чи нападе Білорусь

Екстрасенси продовжують передбачати події, що пов'язані з війною в Україні. Раніше ми писали, що бачив у своїх видіннях мольфар Любомир , а тепер розкажемо, що повідомила одна із переможниць “Битви екстрасенсів”.

Переможниця “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова розповіла, чи є загроза з боку Білорусії. З її слів, можуть постраждати прикордонні території. Також звідти будуть обстріли.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яна Пасинкова зазначила, що 6-ий місяць стане для України місяцем перемоги. Проте ясновидиця акцентувала, що перемовини, які не вигнали агресора з території країни, просто відкладають подальші воєнні дії.

Додала, що в кінці зими 2024 року — на початку 2025, українці побачать на кордоні білоруську армію, готову наступати. Проте, чи дійсно вони нападуть, чи ні, залежатиме від цьогорічних домовленостей. Те ж саме ТАРО показали стосовно острова Зміїний. З боку Росії є загроза окупації цієї території.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що бачить стосовно подій в Україні мольфар Захар. Ясновидець розповів, як будуть розгортатися воєнні дії.