Там йому не місце! Де не рекомендується використовувати телефон?

Гаджети та авто

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Для того, щоб забезпечити тривалу роботу вашого мобільного пристрою, важливо уникати його використання в деяких приміщеннях. Виявляється, що в будь-якому житловому просторі є кілька місць, від краще тримати телефон якомога далі.

Причина цього обмеження очевидна — телефон може поламатися, а також становити ризик для здоров'я користувача. Осі три місця, де краще не використовувати телефон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ванна кімната

Використання смартфону під час гігієнічних процедур — не найкраща ідея. Все очевидно. Телефон може випадково потрапити в воду та поламатися. Крім того, це також може бути небезпечним для самого користувача.

Туалет

Це місце, куди багато людей зазвичай беруть свій смартфон. Проте важливо враховувати, що поверхня мобільного телефону може стати дуже брудною, особливо після натискання на кнопку зливу. Крім того, використання телефону в туалеті може спровокувати тривале сидіння на унітазі, яке теж може бути небезпечним для здоров'я.

Гаряче приміщення

Високі температури можуть шкодити смартфону. Якщо в кімнаті дуже жарко, краще закрити штори та включити вентилятор або кондиціонер. Якщо охолодження приміщення неможливе, варто хоча б захистити мобільний телефон від прямих сонячних променів та тепла. Про сауну ви, сподіваємось, і самі знаєте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, які пристрої потрібно вимикати з розетки на ніч. Ці поради допоможуть вам економити гроші та електроенергію.