Найкращі лабіринти у світі: ТОП-6 місць для розваг (ФОТО)

Відпочинок і подорожі

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Чимало людей, подорожуючи, люблять відвідувати лабіринти. Це захоплюючі місця, які відрізняються своєю красою та інтригою. Раніше ми писали, де можна відпочити восени, а тепер розкажемо про найхитріші лабіринти у світі.

Названо місця з найцікавішими лабіринтами, пише  deztop.net.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

LONGLEAT HEDGE MAZE (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ)

Це — найдовший у світі лабіринт, який створили у 1975 році. Тут росте більше 16 тисяч кущів англійської туї. Для людей збудували спеціальні мости, аби орієнтуватися у виході, адже знайти його занадто важко.

REIGNAC-SUR-INDRE MAZE (ФРАНЦІЯ)

У світі більше немає настільки великих лабіринтів з живоплоту. Лише цей. Його площа складає більше 4 га, і він щороку змінює свої шляхи. Справа в тому, що дизайнери стабільно пересаджують рослини, з яких він створений.

STAR TREK (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ)

З нагоди 40-річчя кінострічки “Star Trek” дизайнери створили лабіринт із контуру сюжетів фільму. Автор унікального місця — том Персі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

PINEAPPLE GARDEN MAZE (ГАВАЇ)

Цей лабіринт складається із кольорових рослин Гаваїв. Їх налічується більше 14 тисяч.

HAMPTON COURT MAZE (Великобританія)

Цей лабіринт виник раптово. Спочатку на цьому місці був сад, який з 1689 року почав перетворюватися на гарний лабіринт, площею біля 1300 квадратних метрів. Створив його сер Вільям Оранський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

PEACE MAZE (ІРЛАНДІЯ)

До вашої уваги — найбільший відкритий лабіринт у світі. Він існує з 2001 року, і його площа — більше 11 тисяч квадратних метрів.

Раніше ми писали, де на планеті холоне кров. До вашої уваги — наймістичніші місця України.

Фото: deztop.net