Справжня романтика: найкращі місця для літньої сімейної відпустки

Відпочинок і подорожі

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: pixabay острів Скай

Найкращі місця для подорожі справжнім романтикам

Поїхати у подорож з коханою людиною це завжди хороша ідея. Це чудова можливість покращити стосунки, “прокачати” почуття та насолодитися один одним на повну. Романтичні подорожі можуть бути не лише у медовий місяць, а й будь-якої сприятливої миті.

Якщо є бажання, романтику можна відшукати скрізь, а коли почуття відсутні, то найромантичніше місце буде здаватися сірою рутиною. Які найкращі місця можна запропонувати для романтичного відпочинку вдвох, розповідає visitworld.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На романтичну подорож можна перетворити навіть робочу поїздку. Головне, мати бажання, палати почуттями та підібрати відповідні місця.

Венеція, Італія

Італія - це справжній рай для закоханих пар. Венеція та прогулянки по каналах на гондолі під співи гондольєра це вже символ міста та кохання. Тут кожен куточок дихає любов’ю, а кожна страва, морозиво чи напій лише посилює почуття.

Ісландія

Це країна, де кожна клітинка переповнена коханням, а неймовірні краєвиди найкраще підходять для поцілунків, обіймів та зізнань. А якщо вдасться споглянути на північне сяйво - такого моменту ви не забудете до кінця життя.

Ніцца, Франція

Кажуть, потрібно побачити Париж - і закохатися, проте Ніцца, мабуть, найбільше підходить для романтичних прогулянок будь-якої пори року та доби. П’янке повітря просякнуте нотами ароматного вина, свіжий запах випічки та мова кохання, яка лунає звідусіль налаштовують на романтику з першої секунди перебування.

Севілья, Іспанія

У цій місцевості просто нереально красиві схід та захід сонця, а що може бути прекраснішим, ніж отримувати зізнання у коханні милуючись красивими краєвидами та дегустуючи неймовірне духмяне вино.

Острів Скай, Шотландія

Красива природа острова передбачає відпочинок лише вдвох. Саме тут ви повністю присвятите час один одному та відчуєте справжню насолоду від спілкування в оточенні дивовижних краєвидів. Тут хочеться просто сидіти і мовчати, споглядаючи красу і розуміючи сенс життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, куди поїхати у подорож, щоб загадати бажання. Адже у світі існують місця, де мрії збуваються.