Найдешевші та дуже красиві напрямки в Європі: куди варто поїхати у 2024 році

Відпочинок і подорожі
964
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Албанія
Фото: deluxe

Найкращі країни для подорожі у 2024 році

При виборі напрямку для відпочинку більшість людей звертає увагу на вартість проживання у готелі , харчування, витрати на розваги та можливість цікаво провести час не лише засмагаючи на пляжі. якщо вас лякають ціни, а відпочити хочеться, варто звернути увагу на 4 досить бюджетні напрямки для туризму.

Експерт з подорожей Саймон Колдер нещодавно в інтерв’ю BBC Breakfast зазначив чотири досить “дешеві” напрямки у Європі на які варто звернути увагу. Для відпочинку та отримання максимум емоцій не завжди головне мати багато коштів, розповідає express.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Болгарія

У Болгарії можна повноцінно відпочити, як у місті, так і на пляжах. Досить доступні пляжі можна відшукати у Бургасі, а щоб насолодитися культурою та історією варто поїхати у Софію. Вас чекатиме чудова погода, м’які піщані пляжі, чудові готелі та, звичайно, низька вартість життя.

Чорногорія

Красива, розкішна східноєвропейська країна, у якій значно дешевше відпочити чим у подібній Хорватії чи Італії. Приголомшливі пляжі з недорогими ресторанами, сільські пейзажі та дивовижні гірські пейзажі.

Португалія

Один з найкращих напрямків за ціною в Західній Європі. Неймовірні краєвиди, надзвичайно смачні ресторани з морепродуктами та види на Атлантичне узбережжя.

Албанія

За словами експерта з подорожей Албанія є одним із найпопулярніших напрямків для подорожей у Європі, і її вигідні ціни незабаром можуть зробити її привабливішою, ніж сусідня Греція, адже вона надзвичайно дружня і красива.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, куди поїхати, щоб поласувати гастрономічними шедеврами. Найкращі місця для гастроподорожі шукайте тут.