У далекій країні чи у сусідньому будинку: де на вас чекає особисте щастя

Тести

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Тест на майбутнє кохання

Цікавий тест про майбутнє

Безліч людей мріють про кохання і з нетерпінням очікують на зустріч зі своїм принцом на білому коні. Деякі жінки навіть ходять до ворожки, щоб точно знати та бути повністю підготованою до важливого моменту. Але є найпростіший спосіб дізнатися, де чекає на тебе доля - пройти цікавий тест.

Хочу! пропонує витратити лише кілька хвилин на проходження тесту і точно дізнатися, у якому напрямку рухатися, щоб зустріти своє кохання. А можливо, взагалі не потрібно нічого робити, адже, як казали наші бабусі - любов і за пічкою знайде!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пропонуємо уважно поглянути на картинку та обрати собі жабку, яка для вас наймиліша. А відповіді прочитайте під малюнком.

Фото: ХОЧУ!

Ваш вибір - №1

Ви творча і креативна людина, яка полюбляє сюрпризи, нові враження та цікаві знайомства. Ви завжди активно коментуєте цікаві обговорення у соцмережах і, ймовірно, ваша доля ховається за одним з нікнеймів. Також уважно придивіться до оточення на гуртках, танцях чи спортзалі, який відвідуєте.

Ваш вибір - №2

Ви малоемоційні, вразливі та чуйні, але вмієте гарно приховувати свої почуття. Ви обожнюєте подорожі, але не безцільне лежання на пляжі, а активний відпочинок і відвідування різноманітних туристичних локацій. Саме в одній з подорожей ви відшукаєте своє кохання. Можливо, для цього доведеться подумати над переїздом в іншу країну.

Ваш вибір - №3

Найкраще проведення часу - на дивані з цікавою книгою. Ви багато працюєте, тому часу на знайомства зовсім не вистачає. Але не потрібно переживати, адже щастя може знайти вас навіть у власному будинку. Можливо це буде кур’єр, який привезе замовлення чи майстер по ремонту комп’ютера. Також цілком вірогідно, що кохання увійде у двері разом з найкращим другом, який давно таємно кохає вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви прагнете дізнатися, чи справжня ви жінка - до вашої уваги влучний тест з тінями для макіяжу. Що означає улюблений колір ваших тіней, дізнавайтеся тут.