Тест для стильних леді: оберіть пару взуття і дізнайтеся більше про себе (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

туфлі різного кольору на ногах
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua

Стильний тест для жінок

 Маленькі дрібнички у наших звичках, манері одягатися, обирати тіні для очей , поводитися і говорити можуть розкрити різні сторони характеру. Навіть така дрібничка, як носити сумку на плечі, допомагає дізнатися про особливості людини.

Те, як ми одягаємося, яке взуття вибираємо, наш щоденний стиль розповідає цікаві речі про особистість. Оберіть пару взуття, яка найбільше подібна до вашої улюбленої та дізнайтеся багато важливої інформації, пропонує patrioty.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подивиться на картинку і оберіть пару, яку вважаєте найстильнішою. А відповіді прочитайте під зображенням.

6 пар жіночого взуття
Фото: patrioty

А - туфлі чорного кольору з гострим носом

Ви обираєте зручність і комфорт. Дотримуєтесь традицій, але не проти іноді полоскотати собі нерви та отримати порцію гострих відчуттів. Одяг полюбляєте практичний, не прагнете виділитися з натовпу, але для особливих подій можете обрати справді приголомшливі наряди.

Б - туфлі рожевого кольору з бантом

Ви - легка на підйом людина, тонка натура, яка реагує на ситуації з емоціями. Ви цінуєте гармонію і красу, а в одязі надасте перевагу гармонії і привабливості, а не практичності. Переважно обираєте легкі тканини та яскраві кольори, які підіймають настій. Адже ви створені, щоб змінювати світ на краще.

В - босоніжки чорного кольору на підборах

Ви різностороння особистість, яка ніколи не сидить на місці. Рутина і нудьга не для вас. Ви шукаєте пригоди та цінуєте можливість отримати порцію адреналіну. Одяг обираєте з практичних міркувань, а найкраще взуття для вас - кросівки.

Г - босоніжки бежевого кольору на зав'язках

Ви тендітні, романтичні і дуже полюбляєте приємні сюрпризи та подарунки. Цінуєте кожну хвилину свого життя і вважаєте, що безвихідних ситуацій не існує. Поганий настрій лікуєте вдалим шопінгом.

Д - босоніжки червоного кольору з китицями

Ви завжди обираєте те, що вважаєте за потрібне. Чужа думка не важлива для вас, а критику ви просто не чуєте. Вмієте створювати свої власні бренди і гарно компонуєте та підбираєте одяг для себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як перевірити чи живете ви справді своїм життям . Розібратися у цьому допоможе простий цікавий тест.