Гроші та карма: як думки та дії впливають на наше фінансове становище

Інтерв'ю

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: Юлія Бєляєва

Експертка з карми грошей та духовності Юлія Бєляєва ділиться секретами фінансового достатку

В ексклюзивному інтерв'ю для HOCHU.ua експертка з карми грошей та духовності Юлія Бєляєва ділиться своїми знаннями й дає поради щодо подолання перешкод на шляху до фінансового добробуту. Як між собою пов’язані карма та гроші; як наші думки відображаються на фінансовому добробуті; як почати заробляти більше? Відповіді на всі ці питання знайдете у цьому матеріалі! 😍

Фото: Юлія Бєляєва
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

✅ Як можна вирости у грошах з точки зору духовності та карми?

Для того, щоб відповісти на це питання, розберімось, що таке взагалі карма. Карма — це не щось магічне та езотеричне. Карма — це закон роботи нашого розуму, і я поясню, як ми створюємо його, як і власне все, що відбувається в нашому житті.

Першим процесом є створення ментальної картинки. Наш розум — це надчутлива камера з необмеженою пам'яттю і тому кожна наша думка, слово, емоція, дія, навіть найменша — це те, що створює ментальну картку в нашому розумі та записується на цю надчутливу камеру. Саме тому навіть зараз мій розум, як і кожного з нас, зберігає записи абсолютного усього, що я або ви коли-небудь робили стосовно інших та себе. Цей процес створення ментальних картинок відбувається в нашому житті 24/7.

Другим процесом є матеріалізація цих ментальних картинок у події в житті. Якщо зациклювати свою увагу, наприклад, на грошовій тривозі, то з часом вона буде зростати та розмножуватися, як вірус. Вона буде рости та створювати подібні собі негативні картинки. Через деякий час ця картинка виходить з нашого розуму та матеріалізується в абсолютно тверду життєву ситуацію на 100% подібну до того вчинку, запис якого ми зробили в розумі.

Те, що я зараз описала, є тим, що ми постійно створюємо у своєму житті.

І є цілий список вчинків, завдяки яким ми створюємо ментальні картинки, які в майбутньому матеріалізуються у борги, нестачу грошей та хитку фінансову позицію,

— наголошує експертка.

Та водночас є цілий список вчинків, які в майбутньому матеріалізуються ростом доходу. Адже життя — це запізніле відображення наших думок і вчинків, а карма є їхньою загальною сумою, яка зберігає записи на жорсткому диску мозку протягом усього нашого життя.

✅ Тобто карма — це закон бумеранга?

Фото: Юлія Бєляєва

Ми можемо так сказати, але закон бумеранга — це не про те, що я, наприклад, комусь щось зробила і цей вчинок, як бумеранг, облетів землю і повернувся мені! Ні, коли я щось роблю у відношенні до інших та до себе, тоді це записується в моєму розумі й далі матеріалізується у тверді події життя.

Саме тому це завжди має чітко причинно-наслідковий зв'язок. Якщо я брешу — брехати будуть і мені; якщо казатиму, що та річ дорога — то і мої клієнти будуть казати, що у мене дорого й шукати дешевші варіанти, якщо вчасно не буду платити за своїми комунальними рахунками — то і мені будуть затримувати фінансові надходження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

✅ Виглядає так, що якщо створити позитивні ментальні картинки грошей, то і працювати надалі не доведеться? 🤭

Ні, це не так! Працювати абсолютно необхідно, але є маленький нюанс.

Уявімо, що робота, реклама наших послуг, наші навички, наший професіоналізм — це степлер. Але чи принесе він результат, залежить від того, чи будуть там скоби. Талант, професіоналізм, вміння продавати свої послуги — це степлер, а щоб вони приносили гроші, їх треба зарядити кармою грошей, як ми заряджаємо, наприклад, степлер скобами, щоб він виконував свою функцію.

✅ Якщо карма працює, то чому люди, які займаються крадіжками, мають гроші?

По-перше, у деяких заможних людей є сильна карма грошей з минулих життів, адже ми народжуємося з різними кармічними валізами. І саме з цієї причини, наприклад, ми приходимо у цей світ в різних життєвих умовах. Їхнє багатство зараз — результат не цього, а минулих життів, але в будь-який момент ця карма може закінчитись. І саме тому ми часто бачимо ситуації, як заможні люди різко втрачають свої фінансові статки.

По-друге, якщо карма створена, то результату вже не уникнути. Крадіжка грошей цими людьми сьогодні, неминуче створить події в їхньому житті, де в майбутньому вони будуть втрачати гроші! Їх може забрати держава, хтось інший вкраде, заблокуються рахунки або в наступному житті вони народяться в дуже і дуже бідній сім’ї або країні.

✅ Які поради ви можете дати людям, які борються з фінансовими проблемами? Як вони можуть покращити свою карму та заробляти більше?

Фото: Юлія Бєляєва

Потрібно вийти зі стану, що мені все мало, все погано, грошей не було і не буде! Коли у в мене була фінансова криза, я отримувала якісь фінансові надходження, але їх дуже не вистачало на всі мої витрати і я реально засмучувалась, що отримала грошей менше, ніж очікувала! Що тоді фіксував мій розум? Грошей немає, немає, немає! І це створює замкнуте коло події, де їх знову не буде.

Я знаю, як це не просто, але колись мені все ж вдалося — стати вдячною тим доходам, які є. Усвідомити, що до мене приходять гроші, вони є у моєму гаманці! Це неправда, що їх немає! Вони є! І це одна з кармічних дій, яка може повернути вашу грошову ситуацію по спіралі вверх.

Якщо у вас є телефон, їжа та чим платити за комунальні послуги, то у вас вже є певний рівень карми грошей! Тобто до вас вони приходять! І все може бути гаразд, просто повірте в себе та в те, що все буде добре ❤️

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, чи можна “відпрацювати наперед” кармічні уроки . Секретами ділимося з вами на Хочу!