Що покласти в кишеню, щоб завжди водилися гроші: ТОП-5 грошових амулетів на всі часи

Езотерика та астрологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На світі існує безліч прикмет, пов'язаних із грошима . Деякі з'явилися ще у давнину, інші - не так давно. Сьогодні ХОЧУ розповість про ті, в які вірили наші бабусі й дідусі, і за допомогою яких вони залучали у життя багатство і процвітання.

Що треба покласти у кишеню, щоб водилися гроші, розповідає  Ukr.Media. Ці речі - справжні грошові талісмани!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Що покласти в кишеню, щоб завжди водилися гроші: ТОП-5 грошових амулетів на всі часи - фото №1
  1. Гілочка з горіхового дерева . Гілочку потрібно зірвати з дерева і покласти собі у ліву кишеню (куртки, штанів, піджака тощо). Горіхова гілочка приваблює позитивну енергетику і залучає багатство. Також цей природний талісман рекомендують брати з собою, коли плануєте зробити щось дуже важливе - він допоможе зробити усе правильно й не помилитися.

  2. Рис або пшоно. Крупа споконвіку вважається ознакою матеріального достатку, а ці крупи зустрічалися на столі українців не так вже й часто, тому вони найкраще підходять для приманювання грошей. Трішки крупи потрібно скласти у тканинний мішечок, гарно його зав'язати та покласти собі у праву кишеню.

  3. Спеціально намовлені монетки . Замовляння монет проводять за особливим ритуалом у Місячну Повню: беремо кілька монет різного номіналу у руку, підносимо їх до вікна й сильно трясемо - так, щоб вони максимально гучно бряжчали. Монетки варто залишити на підвіконні на всю ніч. Ці монети носять з собою у лівій кишені верхнього одягу й ніколи звідти не дістають.

  4. Погнута монета . Цей талісман дуже особливий: він не стільки приваблює гроші, як не дає їм "втікати" від вас. Щоб ваша грошова енергія ніколи не виснажувалась, а фінансові потоки працювали як слід, погніть будь-яку монетку, яка вам подобається, і покладіть її на зберігання собі у ліву кишеню.

  5. Листочок із грошового дерева. Оскільки ця популярна рослина вважається символом достатку і процвітання , її позитивний вплив можна підсилити, почавши носити з собою засушений листочок грошового дерева. Щоправда, є один важливий нюанс: цей листочок потрібно зірвати не з власної рослини, а з чужої!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про деякі секрети нумерології. Зокрема, які числа притягують гроші, наче магніт.