Кармічний борг: що це таке, і чи можна його назавжди розвіяти

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У кожної людини є знайомі чи близькі, у яких в житті постійні негаразди. І це не просто проблеми. Це — біди та шокуючі ситуації, які вибивають з колії. А може таке трапляється саме у вас? Отож, ви відпрацьовуєте борги по кармі. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку неможливо забути, а тепер розкажемо, як повернути життя на краще.

Кармічний борг — це недопрацьовані кармічні уроки з минулих життів. Щоразу вони усе тяжчі. Якщо ви не зрозумієте свою місію і не почнете нею жити, вам буде дедалі важче. Дійде до того, що ви будете змушені кардинально змінити життя, аби відпрацювати усі “хвости”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як тільки ви усвідомите цей факт, 40% кармічного боргу здано. Прийміть це і продовжуйте з гідністю проходити життєвий екзамен. Головне — залишатися добрими і тримати у серці любов. Моліться, аби Всевишній допоміг вам, пробачив і послав щастя.

Кармічний борг: що це таке, і чи можна його назавжди розвіяти - фото №1

Як тільки ви приймете рішення кардинальних змін у сторону своєї місії, і зробите перший крок, Всесвіт миттєво почне вам допомагати. Ви відчуєте, що буквально за добу усе встане з ніг на голову і почне різко мінятися у кращу сторону. Все, що ви будете планувати, легко отримаєте. На всі ідеї у вас буде зелене світло. Ви зрозумієте, що співпадінь немає, і почнете чітко бачити, як біля вас трапляються чудеса.

Якщо ви перейдете на цей етап життя, вважайте, що ви вийшли на успішну здачу своїх кармічних боргів. Дійдіть до кінця, аби поставити крапку і почати щасливе життя. А воно почнеться паралельно ваших дій, і ви це легко усвідомите. Отож, не сперечайтеся із Творцем, який створив вас для Свого найкращого плану, і будьте щасливі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що таке Ліліт. Астрологи розповіли, як цей період може допомогти швидше і легкше пройти свої кармічні уроки.