"Не час для свята": вперше за 19 років скасували премію MTV Europe Music Awards. Це сталося через війну в Ізраїлі

Музика

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Цього року музична премія MTV Europe Music Awards скасована. Детальніше про причини, які зумовили таке рішення, читайте у нашому матеріалі.

Організатори MTV Europe Music Awards прийняли рішення скасувати щорічну церемонію нагородження через нестабільну ситуацію в Ізраїлі та секторі Гази. Захід, який мав пройти в Парижі 5 листопада, відмінили через війну.  Про це повідомляє видання  Reuters.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через нестабільні світові подій, ми вирішили не проводити MTV EMA у 2023 з міркувань безпеки для тисяч співробітників, членів знімальної групи, артистів, фанатів і партнерів, які подорожують з усіх куточків світу, щоб втілити шоу в життя. MTV EMA — це щорічне свято світової музики. Коли ми спостерігаємо за подіями в Ізраїлі та Газі, які продовжують розгортатися, ми не відчуваємо, що зараз настав час для глобального святкування. Тисячі життів вже втрачено, це момент жалоби. Ми з нетерпінням чекаємо на проведення MTV EMA в листопаді 2024 року,

— заявили організатори.

Вранці 7 жовтня військові з Палестини вдерлися на південні території Ізраїлю і влаштували ракетні обстріли та вбивства в Ізраїлі. У відповідь Ізраїль оголосив про готовність до війни. Саме ці умови стали причиною того, що організатори MTV Europe Music Awards вирішили скасувати премію.

Нагадаємо, що MTV EMA — це щорічна церемонія вручення музичних нагород. Минулого року подія відбулася в Дюссельдорфі, а цього року номінантами премії були такі відомі виконавці, як Тейлор Свіфт, Bad Bunny і Foo Fighters.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те що в Сербії скасували фільм"20 днів у Маріуполі". Влада країни назвала його "антиросійською пропагандою".

Головне фото: Getty Images