Дія запрацювала: Чи можна зараз проголосувати за переможця нацвідбору на Євробачення?

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого під час голосування за переможця українського нацвідбору на Євробачення 2024 державний додаток Дія ліг, і тисячі українців не змогли проголосувати за переможця нацвідбору. Однак, ведучі повідомили, що після того, як застосунок налаштують, українці матимуть цілу ніч та наступний день ( до 19:05) задля того, аби віддати голос за свого фаворита.

Про це стало відомо   з повідомлення  міністра цифрової трансформації Михайла Федорова. Говориться, що  у застосунку було зафіксовано рекордну кількість користувачів, які бажали проголосувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що українці за секунду робили 15 тисяч запитів. Відтак, Михайло Федоров конкретизував, що саме в цьому була проблема. Такж він додав, що відповідні фахівці збільшили потужність Дії в 5 разів, але цього не вистачило.

Виникла величезна черга. Перепрошую за цю ситуацію. Ми зробимо детальний розбір, аналіз та впровадимо організаційні зміни, щоб бути готовими до схожих хвиль трафіку. Ситуація вже стабілізується, а за декілька годин усе запрацює на повну, та всі охочі зараз, уночі й завтра протягом дня зможуть проголосувати,

— розповів Федоров.

Зауважимо, що станом на зараз проголосувати в дії все-таки можна. Однак, зробити це не так то просто. Додаток вантажиться з перебоями, однак завдяки постійним обновленням, користувач може дочекатися черги та все-таки зробити свій вибір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  фоловери в захваті від виступу MELOVIN у нацвідборі на Євробачення. Вони пишуть, що співак живим вокалом розставив все на свої місця.