Неймовірний вайб: TVORCHI, в супроводі оркестру, виступили на Національному відборі на Євробачення

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У рамках національного відбору на Євробаченні 2024 одним із запрошених гостей стали учасниками минулорічного пісенного конкурсу гурт TVORCHI. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, дует який у 2023 році приніс Україні 6-е місце виступив на сцені у супроводі оркестру. Хлопці виконали свій минулорічний конкурсний трек "Heart of Steel".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що композиція звучала максимально по-новому. Завдяки оркестру, ті місця, в яких у оригінальній версії застосовувалася електромузика,  стали напрочуд оригінальними і абсолютно не схожими на ритми з минулого року.  Можна сказати, що нове прочитання треку вийшло максимально духовним, але при цьому сучасним з точки зору свого фірмового звучання.

Особливо вразив останній програш після вокальної партії Джефрі Кенні. Наприкінці свого перформансу хлопці побажали успіху всім виконавцям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як перша переможниця Євробачення Руслана відкрила Нацвідбір. Артистка феєрично повернулися на сцену зі своїм переможним треком 2003-го року "Дикі танці".