"Дія" не діє... Факап на Нацвідборі на Євробачення 2024 стався у найвідповідальніший момент

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Яка ж пряма трансляція може обійтися без факапів? В кращому випадку та, де нема потреби в онлайн-голосуванні. Але цьогорічний національний відбір на Євробачення, на жаль, ускладнився тим, що у найбільш відповідальний момент глядачі не мають змоги проголосувати. Адже у сервісі Дія стався збій. Більше деталей розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Після виступу всіх учасників були відкриті лінії для голосування. А це значить, що саме зараз вирішується історичний момент, хто у 2024 році представить Україну на Євробаченні. Проголосувати глядачі можуть у сервісі Дія тільки один раз. Але ж яким розчаруванням стало те, що через велику активність додаток перестав працювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Дія" не діє... Факап на Нацвідборі на Євробачення 2024 стався у найвідповідальніший момент - фото №1

У коментарях до трансляції глядачі почали зазначити, що не можуть зайти в сервіс. А ті кому це вдалося, переходячи у розділ "опитування" бачать не список конкурсантів, а повідомлення про те, що у застосунку сталася помилка.

  • ​Я хвилювалася, що не зможу проголосувати, бо у мене немає Дії, але бачу, у кого вона є також не можуть проголосувати.

  • Дія не діє. Я в шоці.

  • Дія "лежить".

  • Монополісти, що там з Дією?

– пишуть користувачі Мережі.

"Дія" не діє... Факап на Нацвідборі на Євробачення 2024 стався у найвідповідальніший момент - фото №2
Дія не діє... Факап на Нацвідборі на Євробачення 2024 стався у найвідповідальніший момент - фото №1
Дія не діє... Факап на Нацвідборі на Євробачення 2024 стався у найвідповідальніший момент - фото №2

Після великого розголосу працівники сервісу "Дія" вже відреагували на те, що сталося. В офіційному Telegram-каналі наголосили на тому, що їх команда працює над усуненням проблеми, нарощуючи потужність роботи додатку. Тому голосування є тимчасово неактивним, але, обіцяють, що цю проблему буде вирішено, а голосування відновиться найближчим часом.

Дії треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів. Тож, якщо у вас не відкривається Опитування — спробуйте проголосувати через декілька хвилин!

– відреагували у Дії.

"Дія" не діє... Факап на Нацвідборі на Євробачення 2024 стався у найвідповідальніший момент - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше головні фаворитки Нацвідбору наживо заспівали Teresa & Maria. Як після цього Джеррі Хейл та Альону Альнону оцінюють глядачі та журі – ми розповіли в нашому матеріалі .