Містичний звук та глибокий сенс: відомо, чим вражатиме Норвегія на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сезон конкурсу Євробачення набирає нових обертів. Після Мальти, яка здивувала єврофанів запальною композицією, свій трек представила і Норвегія. Подробиці - в нашому матеріалі.

Днями пройшов національний відбір Норвегії на конкурс Євробачення 2024. Спільним рішенням телеаудиторії та журі було визначено, що на конкурс, поїде гурт GÅTE з піснею "ULVEHAM".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аналізуючи їхню конкурсну композицію, насправді важко сказати про що вона.Однак, зрозуміло напевно, що  виконавиця співає про ліричну героїню, яка пригадує своє дитинство.  Із тексту зрозуміло, що воно було, м'яко кажучи, нещасливим. На фоні всього цього, лірична героїня розмірковує, що вона вже втомилася бути матір'ю. Вочевидь, на це повпливали криваві сторінки з її дитинства.

"ULVEHAM" - це особиста, глибоко філософська пісня. Зауважимо, що  гурт GÅTE влаштував на місцевому нацвідборі неймовірне шоу, а солістка відзначилася досконалим вокалом. Варто зазначити, що букмекери прогнозують Норвегії 9 місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, Румунія відмовилася брати участь у Євробаченні 2024. Представники країни пояснили таке рішення відсутністю коштів на цей захід.