У Швеції розсекретили імена ведучих “Євробачення-2024”: що про них відомо

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Цьогоріч “Євробачення” відбудеться у шведському місті Мальме і вже відомо, хто вестиме цей міжнародний музичний конкурс. Нагадаємо, що представниками від України стане дует alyona alyona та Jerry Heil. На жаль, не всі українці задоволені результатами голосування на Нацвідборі, серед них і скандальна Ірина Фаріон .

“Євробачення-2024” відбудеться у шведському місті Мальме. Так, півфінали заплановані на 7 та 9 травня, а сам фінал - на 11 травня. Також організатори музичного конкурсу вже оприлюднили імена ведучих - ними стали Петра Меде та Малін Акерман.

Що відомо про ведучих “Євробачення-2024”

Для Малін Акерман це буде перший досвід як ведучої конкурсу, а ось Петрі Меде ця честь випадала вже двічі - у 2013 та 2016 роках.

Першого разу ведуча працювала на сцені "Євробачення" одна. А ось другого разу - разом з Монсом Сельмерлевим.

Уявіть собі, що ви знову отримаєте можливість прийняти “Євробачення”! Це така неймовірна честь. Після того, як спочатку вела сама, а потім разом із Монсом, я справді з нетерпінням чекаю співпраці з Малін. Ми не знали одна одну раніше, але ми зустрічалися кілька разів. З нею буде приємно працювати!

- поділилась Петра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @thepetramede
Фото: @thepetramede

Як зазначає канадська акторка шведського походження Малін Акерман, вона дуже рада, що стала ведучою, та з нетерпінням чекає на початок конкурсу.

Я не можу описати свої відчуття з цього приводу. Я дуже схвильована і трохи нервую, але в позитивному сенсі. Мені завжди подобалося “Євробачення”, і бути частиною цього фантастичного шоу разом з Петрою - це мрія,

- зізнається Малін.

Фото: @malinakerman
Фото: @malinakerman
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення 2024 виявилася палкою прихильницею УПЦ МП. Що про це відомо - дізнавайтесь у цій статті .

Фото: @eurovision