"Народжена в серпні": молода співачка Марта Липчей готує перше велике сольне шоу!

Музика
825

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: пресслужба

Виконавиця випускає дебютний альбом

24 травня українська попрок співачка Марта Липчей дасть перший великий сольний концерт, який пройде просто неба в атмосферному арт-просторі V`YAVA. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Шоу відбудеться на підтримку дебютного альбому співачки “Народжена в серпні”, який вийде напередодні. Гості вечора першими почують нові пісні артистки, а також добре відомі треки у роковому звучанні та в супроводі музикантів, серед яких: “Там де ти”, “Ти моя скеля”, “Міраж”, “Говори”, “Не забувай”, “Волю в кулак” та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Знаковий день мого життя. Мій дебютний альбом, який я зможу представити вам наживо та поділитися історіями створення своїх пісень. Деякі з них ви вже чули, а деякі, народжені у співпраці з талановитими авторами та музикантами, прозвучать вперше. Запрошую вас розділити цей особливий вечір зі мною,
—  коментує Марта Липчей.

Режисеркою концерту стане іменита Катя Царик, на рахунку якої постановки музичних премій, телевізійних проектів та створення кліпів. Глядачів вечора чекає шоу, сповнене енергії, потужного живого звуку та пісень, що повертають віру в завтрашній день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всього за рік сольної карʼєри Марта Липчей виросла до зрілої, безстрашної виконавиці, кожне творче висловлювання якої повне змісту. Її голос зазвучав у найскладніший період нашої країни, що пришвидшило дорослішання артистки як на сцені, так і в реальному житті. Допомога війську, виступи на фронті та активна соціальна позиція віддзеркалюються у кожній пісні альбому “Народжена в серпні”, а її творча та особистісна еволюція відчувається крізь рядки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні про сольний концерт у Лондоні оголосив український дует Bloom Twins. Близнючки Анна та Соня Купрієнко, які вже понад 10 років мешкають у Великій Британії, готові доносити світу потрібні для України меседжі, нагадуючи про кровопролитну війну, яка усе ще триває.