Невже буде новий рекорд? Klavdia Petrivna анонсувала другий поспіль концерт у Палаці Спорту

Новини шоубізнесу
3 547
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна
Фото: пресслужба

Тільки нещодавно загадкова артистка вперше вийшла на сцену, як вже за декілька місяців вона планує зібрати декілька сольників поспіль

Три великих концерти Артема Пивоварова у Палаці Спорту стали видатною подією в українській музичній індустрії. Адже до того ще жоден з наших артистів не відігравав стільки сольників поспіль в одному й тому ж місці. Але, схоже, до такого рівня може наблизитися найзагадковіша співачка Клавдія Петрівна. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Тільки 9 днів тому було відкрито продаж квитків на дебютний сольний концерт Клавдії Петрівни, що запланований на 30 серпня. Однак прихильникам артистки вистачило цього часу, аби розкупити майже усі місця. Тому менеджмент артистки потурбувався, й організував додатковий виступ для співачки. При чому відбудеться він теж у Палаці Спорту, на наступний день після першої події, а саме — 31 серпня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому, попрощатися з останнім днем літа прихильники Клавдії Петрівни зможуть у її компанії. І хоча фішкою артистки є не тільки її чарівний голос, а ще й загадковість, дехто зі слухачів сподівається, що на своїх концертах виконавиця нарешті відкриє власне обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями в Мережі показали реальне обличчя Клавдії Петрівни . Шанувальникам співачки вдалося відновти її чорно-біле фото та розгледіти, як насправді вона виглядає.