Всього 5 коментарів про "орієнтацію" EL Кравчука домоглися скасування його концерту на Закарпатті: що про це відомо

Новини шоубізнесу
2 698
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

EL Кравчук
Фото: facebook.com/elkravchukoffpage

Власник ресторану, де мав виступати артист, вже прокоментував скандал зі скасуванням виступу

Днями відомий співак EL Кравчук, який зник зі сцени на 10 років через росіян, втрапив у гучний скандал. В перше за всю його карʼєру, виступ артиста було скасовано за дивних обставин — нібито через занадто епатажний образ. Як на це повпливало всього декілька коментарів, та що про цю історію думає виконавець — дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє Telegraf, 5 травня в EL Кравчука був запланований концерт на Закарпатті. Артист мав виступати в місцевому клубі-ресторані, про що його команда завчасно домовилася організаторами та внесла передоплату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте в якийсь момент власники закладу повідомили, що вирішили скасувати концерт. А найцікавіше те, що на це повпливали деякі коментарі у соцмережах. Бо ж відвідувачі клубу заявили, ніби EL Кравчук виглядає занадто епатажно, тому почали обговорювати його сексуальну орієнтацію. Зокрема серед коментарів були досить образливві закиди, накшталт: “Якщо ЦЕЙ приїде, то я більше не прийду у ваш ресторан" та "Цього п**ара тут бути не повинно”. Варто зазначити, що аби концерт було скасовано, організаторам вистачило всього 5 агресивних коментарів у бік артиста.

Не знаючи людину, ми дійсно домовилися за виступ з EL Кравчуком. Тож зробили анонс в соцмережах. Ця публікація побула на нашій сторінці буквально два-чотири дні. Але ми побачили близько п’яти негативних коментарів. Люди писали, що більше не прийдуть до нашого закладу, якщо відбудеться цей концерт. Були коментарі, які навіть повторювати не хочеться. Також через цей концерт у нас зірвався банкет. Тому у нас було кілька нюансів, через які ми прийняли рішення скасувати цей захід. Річ у тім, що люди у нас негативно ставляться до "орієнтації" виконавця,
— сказав власник ресторану.

Сам Ель Кравчук, вже теж відреагував на розгнорівшийся скандал. Артист зазначив, що за всю свою карʼєру вперше зіштовхується з таким ставленням, бо до його сценічного образу всі давно вже звикли.

Я вперше за 29 років своєї кар‘єри зустрічаюсь із такою грубістю, необізнаністю і несучасністю. EL Кравчук на сцені — це завжди про свободу, почуття та шоу. Так було завжди, і всі, хто мене запрошував, розуміли це ,
зазначив сам музикант.
EL Кравчук
Фото: facebook.com/elkravchukoffpage
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно EL Кравчук жорстко розкритикував Олега Винника . Артист вирішив не підбирати слів та відверто розповів, що думає про свого колишнього колегу.