Справжній футуристичний трейлер: TVORCHI дивовижно анонсували вихід нового альбому (ВІДЕО)

Музика

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: пресслужба

Planet X стане п’ятим повноформатним альбомом TVORCHI, над яким артисти працювали близько трьох років

Український гурт TVORCHI, який минулого року потужно представив Україну на конкурсі Євробачення 2023 з піснею про сталеві серця українців, анонсував вихід нового альбому. Planet X — таку назву матиме новий лонгплей артистів, який вийде він цієї осені! Коли саме — дізнавайтеся на Хочу!

Назву та дату релізу альбому — 13 вересня — артисти представили у дивовижному відеотизері, що нагадує футуристичний трейлер. В ньому TVORCHI з’являються у космічних образах та виступають спостерігачами за народженням нової планети, всередині якої відбувається щось таємниче — Планети X.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: пресслужба

Planet X стане п’ятим повноформатним альбомом TVORCHI. Над ним артисти працювали близько трьох років Попередній альбом ROAD гурт випустив у 2021 році. Тоді у підтримку альбому відбулося перше велике шоу артистів на Київському велотреку, яке отримало нагороду “Краще концертне шоу року”, а альбом був номінований на звання “Альбом року”. Усі лонгплеї гурту посідали перше місце музичного чарту України Apple Music. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно TVORCHI неочікувано заговорили про повторну участь на Євробаченні ! Ексклюзивно для Хочу артисти розповіли, чим займалися після конкурсу та чи хочуть ще раз випробувати свої сили на міжнародному шоу.