Що слухає молоде покоління: кращі композиції до Дня молоді (ВІДЕО)

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Pixabay

У добірці представлені виключно україномовні треки

Вже традиційно, Міжнародний день молоді та День молоді в Україні відзначають в один день. Це воістину світле та радісне свято. Юність та молодість -  прекрасна, інколи безтурботна пора в житті кожного з нас. У цей період ми зачаровуємося та розчаровуємося, будуємо неймовірні плани на майбутнє, мріємо, віримо, кохаємо. Одним словом набираємося отого священного досвіду, який дозволить гідно пройти стежиною усього нашого життя.

Хочеться вірити, що для юнаків та юнок України, основою із основ в період молодості є цілковита реалізація своєї космічної енергії та потенціалу, який є у кожного. Також важливо, навіть коли літа повернуть вбік зрілості, залишатися душею молодими, адже іноді, молодий то не 20 літ, молодий той хто іскрометно, на позитиві, сприймає цей світ. Той, хто відривається під ритми шаленої музики з молодості. Тож, представляємо вашій увазі кращі композиції до Дня молоді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Volkanov - Я на жигулі

Експідопічний Андрія Данилко відносно нещодавно розповсюдив цю хоч і не довготривалу, але максимально веселу композицію. У ній прослідковується молодечий запал та безтурботність. Трек набрав вже більше мільйона переглядів.

YAKTAK, KOLA - Порічка

Ще одні представники нової генерації української музики. Композиція “Порічка” здобула шалену популярність серед українців ще минулого року. Максимальна органічність дуету та ритми треку вже допомогли артистам зібрати 44 млн переглядів.

Маша Кондратенко, OSTY - Білі ночі

Цей доволі інтимний трек сколихнув увагу українців трохи більше місяця тому. Маша Кондратенко постала у роботі максимально в новому амплуа, якщо порівнювати з тим, що було в неї в репертуарі раніше. Дівчина приміряла образ ліричної артистки.

GROSU - Малинові вуста

Зовсім нова композиція знаменитої української артистки. Лише за півмісяця вона змогла зібрати більше мільйона переглядів. Стовідсотково трек сподобається прекрасній половині статі.

DZIDZIO feat Оля Цибульська - Чекаю. Цьом

На відміну від попередньої композиції ця пісня з історією. Вона нагадає нам про 2017 рік. Саме тоді українці почули дует колишньої пари.

Domiy - Нагадай

Ця композиція зачарувала своїм інструменталом ще в кінці минулого року. Потім щемлива лірична історія підкорила Тik-Tok, а тепер потрапляє і до нашої добірки.

Wellboy - Nozzy Bossy

Єдина композиція у нашій добірці, яка написана не повністю українською мовою. Саме з нею Wellboy брав участь у національному відборі на Євробачення.

Потап & Олег Винник - Найкращий день

Свого часу ця композиція носила характер найбільш несподіваної. Вірніше несподіваною була не вона, а дует який її виконав, проте Потап та Винник доволі органічно доповнили одне одного і розкачали так, що їхній кліп зібрав понад 45 мільйонів переглядів користувачів.

Анна Трінчер & POSITIFF - Який ти козак

Особливість цього треку - це майстерність поєднання. У ньому поєднуються національні мотиви, реп та вокал. Пісня добре підійде для тих, хто займається фітнесом на дому, адже ви навіть не встигнете усвідомити, коли почнете стрибаєте та танцювати.

Струни серця — Молодь змінює світ

Добірка з композиції до Дня молоді не могла б обійтися без цієї пісні. У ній поєднується вокал та хороші вірші. На додачу до всього ще й неймовірний сенс, який вельми актуальний не лише для української, а і для європейської молоді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про кращі композиції Кузьми Скрябіна, які досі користуються популярністю в українців. На жаль, їх стали слухати більше лише після смерті знаменитого артиста.