Жарт перетворився у хіт: Геля Зозуля та глядачі ранкового шоу "Сніданок" написали нову пісню

Музика

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Геля Зозуля. Фото пресслужба

Серед тих, хто взяв участь у конкурсі, є навіть відомий телеведучий

Інтернет-сенсація, авторка хітів, українська співачка Геля Зозуля, яка присвятила композицію фатальним жінкам, презентувала пісню “Таке життя”, яку ще до виходу слухачі назвали її “Генератори гудуть”. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Пісня, що швидко набрала популярність, стала результатом унікальної ініціативи, яка почалася з простого посту артистки в Інстаграмі. Продовження цієї історії стало ще цікавішим, коли шоу “Сніданок" підтримало ідею та запросило глядачів написати третій куплет до пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цю ініціативу анонсували під час прямого ефіру, і тисячі слухачів взяли участь у конкурсі. Серед них був і відомий телеведучий, який також надіслав свій варіант куплета особисто Гелі Зозулі. Хоча ім'я телеведучого залишається таємницею, відомо, що трек був дописаний всього за кілька тижнів

Цей трек особливий, бо він став по істині народним. Все почалось з того, як на своїй сторінці в Інстаграм я поділилась короткою вокальною замальовкою на один куплет під назвою “Таке життя”. Заспівала те, що болить і турбує, але в жартівливій формі. Майже одразу мої слухачі написали до пісні другий куплет! А невдовзі Сніданок вирішив підтримати цю ініціативу та запропонував глядачам написати третій куплет до цієї пісні!
— розповіла Геля Зозуля.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка TikTok Геля Зозуля випустила новий хітовий трек. "І ось" — ідеальний підсумок літніх курортних романів та закоханностей, що поступаються місцем осінній меланхолії.