"Любов увійшла в чат, а я — вийшла": зірка TikTok Геля Зозуля випустила новий хітовий трек (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Геля Зозуля яскраво увійшла в поп-сегмент української музики. Її щирі, відверті пісні, в яких дівчина співає не про абстрактні образи, а про зрозумілі кожному почуття, знайшли велику кількість прихильників у соцмережах. Особливо після кліпу, в якому вона знялася з Тарасом Цимбалюком у досить цікавих ролях.

У найпопулярніших коментарях під дописами співачки слухачі не приховують свого захоплення її творчістю. Попередня робота виконавиці під назвою "Наробила лиха" стала хітом у TikTok  ще до свого офіційного релізу. Новий трек "І ось"  — не став виключенням: шматочки з пісні вже гуляють мережею та стають основою для мемів, які створюють прихильники таланту Гелі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Музичні оглядачі, коментуючи творчість Гелі Зозулі, інколи називають її стиль "шансоном здорової людини". І в цьому є доля правди. Співачка в своїх інтерв’ю не приховує, що на неї в дитинстві дуже вплинув батько, який постійно слухав шансон за кермом автомобіля. У своїх творчих пошуках Геля дійшла до жанру авторської поп-пісні, в якому вона виконує свої пісні, засновані на реальних подіях. Наприклад, трек "І ось" — ідеальний підсумок літніх курортних романів та закоханностей, що поступаються місцем осінній меланхолії.

"Любов увійшла в чат, а я — вийшла": зірка TikTok Геля Зозуля випустила хітовий новий трек (ВІДЕО) - фото №1

Я вже давно зрозуміла, що живу в такому собі серіалі. Є в ньому місце і драмі, і комедії — всього потрошку. Осінь — це традиційно меланхолійна пора року, коли трохи тверезієш від літніх почуттів, якісь скороминущі історії закінчуються, і ти гостріше відчуваєш власну самотність.

На землі живе 8 млрд людей, але знайти "свою людину" — дуже важко. Ось про це все моя нова пісня "І ось" — думаю, багато хто в ній пізнає самих себе. Навіть чоловіки! Бо це універсальна історія,

— впевнена виконавиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Геля Зозуля "І ось" - текст

А любов не має меж,
Знаю я, ти знаєш теж.
Знає поле, знають гори,
Знає море.

Моя правда непроста,
Кожен день з чистого листа.
Слова на вітер, наше літо
Закінчилось.

І ось осінь прийшла,
Ти мене покликав, і я прийшла.
І ось в чат любов увійшла,
А я вийшла.

Не піду в кіно, бо не цікаво,
Вже не бадьорить мене кава.
Буду сидіти вдома сама,
Вісім мільярдів, та нікого нема
Поруч.

А час летить і не питається,
І сум в очах твоїх читається.
Нам нічого вже не лишається,
Рано чи пізно, усе кінчається.

А час летить, і серце крається,
Любов - вогонь, вона кусається.
Нам нічого вже не лишається,
Рано чи пізно, усе кінчається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні вразив новим хітом і популярний український співак Сергій Бабкін. Його український кавер пісні "Забери" вже оцінили сотні шанувальників.