Потап відверто зізнався, чи готовий піти на фронт, а фанати вже зібралися готувати петицію

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап, який знову покинув Україну, відповів, чи готовий вирушити на фронт. Репер заявив, за якої умови він візьме в руки зброю і стане на захист країни. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після того як одного разу Потап заявив, що перебуваючи в Іспанії він незрозуміло як дистанційно записався до лав територіальної оборони, слухачі неодноразово дорікали йому у виїздах за кордон. Ба більше, багато хто часто залишає під його публікаціями запитання, чим зараз займається артист і чи не було в нього бажання вирушити на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак багато хто навпаки вважає, що Потап може більше допомогти Україні, продовжуючи концертну діяльність і збираючи фінанси для ЗСУ. Так, під однією з його публікацій в Instagram одна з передплатниць запропонувала і зовсім створити петицію, щоб його не забрали на фронт. Але, сам Потап відмовляється від такої ініціативи та запевняє, що не ховається від мобілізації.

Ніяких петицій! Закликають - іду, я українець, чоловік, це обов'язок! А поки що я роблю те, що вмію найкраще,

- відповів Потап.

Фото: instagram.com/realpotap
Фото: instagram.com/realpotap
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова спробувала виправдати Потапа, який ховався в Іспанії на початку війни. За словами співачки, він нібито боявся погроз Кадирова і Тіматі.