Анастасія Приходько закликала забрати в Потапа телефон, аби зупинити потік його дивних відео

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Останнім часом скандальний український репер Потап серйозно активізувався в соцмережах, і заспамив неоднозначними відео . На тлі цього діяльність артиста в ТікТоці вже почали порівнювати з рухом #FreeBritney, закликаючи Потапа дати знак, якщо його тримають у заручниках. Однак його колега по цеху Анастасія Приходько вважає, що зупинити потік таких публікацій можна лише одним способом.

За останній тиждень Потап опублікував з десяток домашніх відео. На них продюсер читав реп у відповідь хейтерам, стояв в одязі під душем, задіяв для роликів кухонне приладдя в стилі Брітні Спірс і навіть заспівав про не менш скандальну персону - ексрадника ОП Олексія Арестовича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак незабаром Потап записав більш спокійне звернення до своєї аудиторії та просив вибачення. Артист зізнався, що хотів лише привернути увагу до власної персони, однак зрозумів, що зараз це не доречно.

Але, вибаченням репера мало хто повірив. Зокрема, співачка Анастасія Приходько, яка давно не приховує, що між нею та Потапом точиться конфлікт, висловилася в бік скандальних дій колеги. Співачка висловила думку, що Потапу краще змиритися зі своїм становищем в очах публіки й тихо відсиджуватися в Іспанії. А до того ж артистка закликала забрати у продюсера телефон, щоб точно завершити його активність у соцмережах.

Анастасія Приходько закликала забрати в Потапа телефон, аби зупинити потік його дивних відео - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських  нібито образилася на Потапа.  Співачка проігнорувала публічне звернення чоловіка, хоча для неї це досить не властиво.