Оля Полякова виправдала Потапа, який ховався в Іспанії нібито від погроз Кадирова і Тіматі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Оля Полякова шокувала зізнанням, що деякі її колеги отримували погрози від путініста Тіматі та глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Артистка припускає, що саме з цієї причини репер Потап довгий час відсиджувався за кордоном і не поспішав повертатися в Україну. Подробиці на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Дмитру Гордону Оля Полякова підкреслила, що не засуджує Потапа. І хоча продюсер відсиджувався в Іспанії, звідки загадковим чином заочно вступив до лав ТРО, співачка підтримує його позицію. Для себе вона підкреслила, що Потап допомагав Україні на інформаційному рівні та виступав проти російської пропаганди на міжнародній арені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Полякова допускає, що її колегу могли налякати. Нібито через це Потап тривалий час після початку повномасштабної війни не повертався в Україну.

Я Льоші (Потапу — ред.) казала при особистій зустрічі, що він великий, сильний чоловік та артист, Заслужений! І люди йому не вибачили, що він довго був за кордоном. Хоча в Олексія з перших днів війни був найінформативніший блог в Інстаграм. Це було дуже круто, а потім щось сталося, і в мене є підозра, що його налякали,

— припускає Оля Полякова.

Виявляється, причини для занепокоєння дійсно могли бути. За словами Полякової, деякі її колеги отримували погрози від російського музичного продюсера Тіматі, який відкрито підтримує агресію рф, а також вірного піхотинця путіна Рамзана Кадирова. Однак імена артистів, яким безпосередньо погрожували розправою, Оля Полякова вирішила не називати.

Деяким артистам дзвонили Тіматі з Кадировим і погрожували, як вони вміють: смертю, вбивством рідних, казали "знайдемо у будь-якій точці світу і поріжемо на міха". Особисто знаю двох артистів, яким дзвонили, не буду назвати імена, але ці артисти не злякалися і продовжили робити свою роботу, а деякі замовчали. Я абсолютно впевнена, що у будь-якої людини є право на страх. Люди різні та у них різне почуття самозбереження,

— запевнила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова  висловилася про скандальне весілля  колишніх українських чиновників у Львові. Разом зі своїми зірковими колегами артистка того вечора розважала публіку, за що зазнала критики з боку фанатів.