Не на погашення боргів Кондратюку. Віталій Козловський відкрив власний збір (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Віталій Козловський, який раніше приголомшив новиною, що більше не служить у Нацгвардії, оголосив про відкриття власного збору. На що саме співак просить грошей у своїх прихильників - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Ви, швидше за все, чули про великі борги співака Віталія Козловського перед його експродюсером Ігорем Кондратюком. Через них артист не міг долучатися до придбання необхідної техніки та речей, на які скидалися його військові побратими. Однак Віталій вирішив допомогти їм в інший спосіб, а саме - скориставшись підтримкою своєї фан-групи.

Так, у своєму мікроблозі Віталій Козловський оголосив збір коштів на придбання квадроцикла для евакуації поранених. Крім того, співак опублікував список інших актуальних потреб для бійців, з якими проходив бойову підготовку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз вони на сході на гарячому напрямку. Є багато потреб, у закритті яких їм дуже потрібна допомога. Найкритичніша необхідність зараз - потужний квадроцикл для евакуації поранених. Для його придбання ми відкрили збір. Будемо дуже вдячні кожному, хто долучиться, бо це ціна життя поранених хлопців,

- пише артист.

Збір коштів відбувається на Монобанку директора Віталія Козловського - Юлії Бакуменко. Точної суми, яку вони планують зібрати, не вказано. Долучитися до зборів прихильники можуть за посиланням, яке артист залишив у своїй публікації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадуємо, що конфлікт Кондратюка і Козловського сягнув апогею. Фанати вже готують юридичну та фінансову допомогу артисту.

Фото: @vkozlovsky_music