Євгену Клопотенку - 37! Шоумен оригінально привітав себе з днем народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український шеф-кухар, ресторатор та тріумфактор одного із сезонів кулінарного проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко, який зізнався, чи перебуває у стосунках,  сьогодні відзначає день народження. Кулінару виповнюється 37. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свій привітальний пост шоумен розповсюдив на офіційній сторінці в Instagram. На світлині бачимо, як іменинник, примірявши на себе максимально яскравий обра,з постав біля Софіївської площі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У кадрі можна побачити Клопотенка,  який стояв з розкинутими в боки руками. Веселу та напрочуд атмосферну світлину знаменитість підписав наступним чином:

А ви знали, що Клопоти - це маленькі проблемки. Ось так опишу своє життя, я маленька проблемка вже 37 років. Тепер називайте мене так.

У коментарях фоловери Євгена тепло вітають його та висувають свої теорії, що може озночати слово "клопотати". На їхню думку прізвище Клопотенко - звучить як Big Boss усіх дрібних клопотів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писала про те, як Євген Клопотенко розкрив правду про своє недавнє весілля. Як виявилось, шлюб був несправжнім.