Юлія Саніна "притисла" Клопотенка питанням про "дівчину чи хлопця": то чи вільне серце головного шеф-кухаря країни?

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український шеф-кухар Євген Клопотенко після свого "весілля" здивував  шанувальників несподіваним зізнанням щодо теми особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, чи перебуває Євген на даний момент у стосунках, шоумен розповів у своєму шоу "Пекельні борошна". Зауважимо, що у крайньому випуску героїнею проєкту стала співачка Юлія Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона і запитала у Євгена, чи вільне його серце. Крім того, вона вирішила запитати у Євгена, можливо він зустрічається з хлопцем, якщо не з дівчиною. Клопотенко не став приховувати, що нині він самотній. Кухар повідомив:

Та ні, ти що. Яка дівчина? Немає в мене ні дівчини, ні хлопця. Мені щось не вдається це організувати.

Зауважимо, що в кінці жовтня Клопотенко ошелешив новиною про те він вступив у шлюб з відомою артисткою.  Євген  навіть демонстрував знімки та ролики з весілля. Проте, пізніше виявилося, що укладання шлюбу було несправжнім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клопотенко, який працював разом з Оленою Зеленською, вразив заявою про неї.  Зокрема, шеф-кухар зазначив, що мав робочі стосунки із Зеленською, коли вони розробляли меню для навчальних закладів.