Шлюб за розрахунком? Євген Клопотенко розкрив правду про своє недавнє весілля (ВІДЕО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дівчата, можете видихати, Євген Клопотенко все ще холостяк! Популярний український шеф-кухар нарешті розповів усю правду про своє весілля. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Нещодавно 36-річний український шеф-кухар Євген Клопотенко здивував шанувальників новиною про весілля . Він опублікував фото зі столичного РАГСу. "Нареченою" зірки стала співачка Вікторія Родько. Однак багато хто відразу запідозрив, що щось тут не так. Пізніше виявилося, що весілля було не справжнім . Артисти просто вирішили таким чином зібрати гроші на потреби ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер же сам Клопотенко розповів подробиці про "шлюб за розрахунком". Виявляється, шеф-кухар насмілився "одружитися" заради доброї справи — щоб зібрати два мільйони гривень для української армії.

Збираємо 2 мільйони не на хлопчика, не на дівчинку, а на авто для медиків міжнародного легіону. Заради такої справи я готовий на весілля. До того ж коли поруч співає чарівна наречена Вікторія Родько, а містом возить шофер мрії — це не так вже й стресово, а дуже приємно,

— розповів Євген.

"Весілля" пара зіграла для кліпу "Донати", в якому Євген Клопотенко та Вікторія Родько в образах нареченого і нареченої їдуть Києвом у таксі. А роль таксиста дісталася відомому українському коміку Василю Байдаку.

Шлюб за розрахунком? Євген Клопотенко розкрив правду про своє недавнє весілля (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Євген Клопотенко здивував зізнанням про те, де він зараз перебуває і чим займається. Виявляється, шеф-кухар зараз не в Україні!