Ексдружина Остапчука налякала фанатів своїм діагнозом: "Я в групі ризику"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина українського шоумена Володимира Остапчука розповіла про свій невтішний діагноз. І хоча лікарі запевняли, що все не так страшно, операцію Христині Горняк все ж доведеться зробити. Адже інакше - є ризик, що вона не зможе мати дітей. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У червні цього року Христина отримала результати обстежень, які проходила в Австрії, внаслідок чого дізналася про гідронефроз. Виявилося, що у блогерки повністю перестала функціонувати ліва нирка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер на своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що вже обрала дату операції. За словами дівчини, лікарі запевняли, що операція не обов'язкова, а нормально жити вона може і з таким діагнозом. І все ж, щоб виносити дитину, Христина Горняк вирішила погодитися на хірургічне втручання.

Лікар спокійно каже, що в мене немає показань робити цю операцію екстрено, і завтра, та й узагалі, я можу так жити. Тому що давно живу на одній (нирці - прим. ред.), і нічого не турбує! Так, я в групі ризику, якщо якесь запалення нирок, тоді буде не "вау", потраплю екстрено в лікарню, але ніхто не знає, буде чи ні.
Моє основне питання, що вдома мені сказали, перш ніж я планую вагітність, потрібно видалити цю нирку. І це моя основна мотивація, чому прибрати її,

- розповіла Христина Горняк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як Володимир Остапчук відреагував на подарунок від своєї молодої дружини Катерини Полтавської. 23-річна блогерка  подарувала коханому iPhone.