"Ну що поробиш: я така": українська акторка пригадала, як під час зйомок посміювалася над колегами з рф

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка Олена Хохлаткіна, відома за ролями у серіалах "Сини щасливої жінки", "Рідна мачуха", "Кейс", "Смак помсти" та інших, на своєму життєвому шляху багато разів стикалася з російськими акторами та навіть співпрацювала з ними. У своєму нещодавньому інтерв'ю жінка розповіла, як їй працювалося з громадянами рф.

Зокрема, у своїй бесіді "Обозревателю" Хохлаткіна відверто зізналася, що у свій час знімалася абсолютно в усіх фільмах, які їй пропонували. Акторка також пояснює це тим, що їй потрібні були гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

55-річна артистка зауважила, що її спілкування з росіянами було досить рівним. Ба більше, інколи вона могла навіть посміятися з їхньої роботи.

Спілкувалася з ними, як рівна з рівним, а іноді навіть посміювалася. Могла голосно сказати: "Що вона грає? Не розумію, як реагувати". Ну що поробиш: я така. І зараз, згадуючи ці моменти, мені не соромно,

- каже Хохлаткіна.

Я ніколи не влаштовую скандалів, але довелося попросити підійти до мене продюсера, щоб розповісти, що народні артисти України на стільчиках на природі сидіти не будуть, тоді як невідомо хто з Москви розташувалися в окремому вагончику,

- резюмувала артистка.

Наприкінці, Олена Антоніївна заявила, що вона всю свою свідому кар'єру, коли стикалася з росіянами, то вимагала від продюсерів належного ставлення до себ.  Як мінімум такого ж, як і до колег з рф.

Дуже поважаю себе за те, що ніколи не виділяла російських акторів в особливу касту. І вимагала на майданчику, іноді навіть революційними методами, такого ж ставлення до себе, як до них. Могла навіть сказати, що піду зі зйомок, якщо буде інакше – були такі випадки,

- констатувала акторка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  популярна акторка з рф відзначилася резонансною заявою про росію та її народ. Вона назвала свою батьківщину згвалтованою російською бабою.