"Було б цікаво на неї подивитися": російська влада відреагувала на виступ Мадонни з українським прапором

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарна американська виконавиця Мадонна феєрично відкрила довгоочікуваний тур концертом у Лондоні,  закутавшись у прапор України. Артистка продемонструвала гасло NO WAR ("Ні війні").

Російські чиновники з Держдуми вже встигли відреагували на позицію 65-річної селебритіс. Зокрема, свою думку з приводу концерту висловила перший заступник голови комітету Держдуми з культури Олена Драпеко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це стало відомо з повідомлення  росЗМІ  Як виявилося, в уряді рф переконані, що знаменитість повинна проявити повагу та трохи змінити програму, якщо хоче виступити в їхній країні.

Вона дійсно світова зірка, звичайно, було б цікаво на неї подивитися. Але якщо Мадонна приїде в Росію, потрібно буде домовлятися з її продюсерами, щоб вона прибрала елементи, які нас дратують. Не поїде ж вона в мусульманську країну демонструвати всякі жахи. І нас вона має поважати. Якщо прибере ці елементи з програми, може приїжджати, це буде цікаво. Я, щоправда, не знаю, як вона до нас ставиться і навряд чи поїде,

— каже чиновниця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядає Мадонна після пластичних операцій. Артистка показала своє обличчя зблизька.