Важкохвора акторка Катерина Тишкевич вже тиждень бореться за власне життя у реанімації

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще зовсім недавно Катерина Тишкевич розповідала, що повернулася до медикаментозного лікування, а днями стало відомо, що акторка перебуває у вкрай важкому стані. Виявилося, вже тиждень вона бореться за власне життя в реанімації. Чому стан знаменитості знову погіршився - усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зірка серіалів "Повернення Мухтара", "Жіночий лікар" і "Ніщо не трапляється двічі" не виходить на зв'язок з передплатниками, оскільки зараз перебуває без свідомості. Про це повідомив її чоловік, актор Валентин Томусяк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram чоловік повідомив, що у Катерини Тишкевич розвинувся сепсис. Уже тиждень актриса перебуває в реанімації, а лікарі продовжують робити все можливе, щоб повернути її до життя. Родина знаменитості вже витратила 350 тисяч гривень на лікування, проте кошти ще потрібні, а сама вона досі перебуває у вкрай важкому стані.

Моя дружина, Катя Тишкевич, уже сьому добу перебуває в реанімації, де лікарі відчайдушно борються за її життя... Що стало причиною сепсису досі не відомо, але вже й неважливо, бо найголовніше зараз впоратися з його наслідками... Найважче зараз легеням, печінці та серцю...

- повідомив чоловік Катерини.

Фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірці "Ходячих мерців"  діагностували останню стадію раку. Попри серйозне захворювання, лікарі подарували сім'ї Еріка Дженсена надію, що після курсу хіміотерапії та кількох операцій, він зможе повернутися до колишнього життя.