"Я не хочу вмирати. Я ще не закінчила...": зірка серіалу "Всі жінки відьми" зізналася, що її 4 стадія раку прогресує

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська актриса Шеннен Доерті, яка страждає на четверту стадію раку, зізналася, що зараз вона почувається набагато гірше. Виявилося, що метастази поширилися на кістки, тому їй доводиться ще активніше боротися за своє життя. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зірка серіалів "Беверлі-Гіллз, 90210" і "Усі жінки відьми" вже 8 років бореться з онкологією. У 2015 році їй вперше поставили діагноз рак грудей. Тоді актрисі довелося робити мастектомію (видалення молочних залоз), хіміотерапію та опромінення. Вже у 2017 році у неї настала ремісія, проте через 2 роки хвороба знову повернулася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що зараз Шеннен Доерті страждає на метастатичний рак 4-ї стадії. Однак в інтерв'ю журналу People знаменитість зізналася, що метастази поширилися. Попри свій важкий стан, знаменитість продовжує сподіватися на краще, адже боїться, що її життя може забрати онкологія.

Я не хочу вмирати. Я ще не закінчила жити. Я ще не закінчила любити. Я не закінчила творити. Я ще не закінчила сподіватися на те, що все зміниться на краще. Я просто не... я ще не закінчила,

- каже Шеннен Доерті.

Зірка серіалу "Всі жінки відьми" зізналася, що її четверта стадія раку прогресує - фото №1
Фото: Getty Images

Нині акторка продовжує боротися з важким захворюванням і допомагає іншим людям подолати схожі проблеми. Шеннен дуже турбує, що в нинішній час немає дієвого лікування для онкохворих. Тому вона намагається привертати увагу суспільства до важливості цього питання.

Люди просто вважають, що це означає, що ви не можете ходити, не можете їсти, не можете працювати. Вони відправляють вас на пасовище занадто рано: "Ти закінчив, ти на пенсії", але насправді ми ще не закінчили. Ми енергійні люди, і в нас зовсім інші погляди на життя. Ми люди, які хочуть працювати, радіти життю і продовжують рухатися вперед. Мій найкращий спогад ще попереду. Я молюся. Я прокидаюся і лягаю спати, дякуючи Богові, молюся про речі, які для мене важливі, і не прошу занадто багато. Це з'єднує мене з вищою силою і духовністю. Моя віра - моя мантра,

- стверджує зірка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 50-річна Фібі з серіалу "Зачаровані" показалася без макіяжу . Судячи з усього, Аліссі Мілано не знайоме слово "час", адже вже довгі роки її зовнішність абсолютно не змінюється!

Фото: Getty Images