Важкохвору Катерину Тишкевич виписали з лікарні: як виглядає акторка після важкої хвороби (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стан популярної української акторки Катерини Тишкевич настільки покращився, що знаменитість змогла нарешті повернутися додому. Після різкого розвитку сепсису, екстреної госпіталізації та часу, проведеного в реанімації, зірка серіалу "Ніщо не трапляється двічі" показала, у якому стані нині перебуває та кому за це може дякувати. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Катерина Тишкевич показала кадри, зроблені під час виписки з лікарні. Актриса розповіла, що вже може самостійно пересуватися і загалом почувається набагато краще. У зв'язку з одужанням вона і прийняла рішення не затримуватися в реанімації та скоріше повернутися додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На честь виписки Катерина отримала в подарунок розкішний букет рожевих і білих троянд, а також повітряні кульки у формі сердець. А своїми рятувальниками знаменитість називає команду лікарів, які весь цей час допомагали їй у відновленні.

Спасибі всім, всім, всім! Still alive (у перекладі з англійської - все ще жива),

- коротко написала Катерина Тишкевич.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше мама тяжкохворої Катерини Тишкевич показала, як чоловік актриси піклується про її здоров'я. Валентин Томусяк підтримує кохану дружину і допомагає їй впоратися з важким періодом.